Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode se radi uz pomoć specijalnih termalnih kamera. Detekcija curenja vode lokalizuje mesto curenja vode iz vodovodne cevi, bilo da se cev nalazi u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Stari Grad

Detekcija curenja vodeDetekcija curenja vode u Starog Gradu se obavlja svakodnevno i u svim terminima. Ovo je jedna od čestih intervencija upravo zbog lošeg kvaliteta cevi koji je i dalje prisutan u većini stambenih objekata u Beogradu. Upravo zbog toga što poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, ovu, ali i sve vodoinstalaterske usluge vršimo za stambene i poslovne prostore. Detekcija curenja vode je važna intervencija jer se preciznom proverom može uticati na sprečavanje većih problema u vodovodnoj mreži, odnosno može se sprečiti nastanak poplave i ostale neprijatnosti koje curenje vode sa sobom nosi. Svi nepredviđeni kvarovi dovode do troškova koje niste planirali, međutim, pametnim odabirom vodoinstalatera, svaka intervencija može biti povoljna.

Kod nas dobijate sve vodoinstalaterske usluge, među kojima je i lociranje curenja vode, po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Vršimo pouzdano detektovanje curenja vode, koristeći najsavremeniju opremu. Snimanje cevi termalnom kamerom je specijalna metoda kojom se utvrđuje svako oštećenje na cevima, odnosno tačno mesto curenja vode. Nakon što dijagnostikujemo tačku curenja vode u cevima, možemo otpočeti sa popravkom, odnosno zamenom vodovodne cevi. Sama lociranje curenja vode se vrši bez obijanja zida i bilo kakvog nereda, brzo i efikasno. Profesionalni vodoinstalateri su tu da Vam pruže uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima.

Lociranje curenja vode u zidu se vrši onda kada primetite neki od znakova vlažnosti. To se može javiti u vidu vlage na zidu, otpadanjem maltera u određenom delu kuće ili stana, kao i neprijatnog mirisa buđi. Svaki signal da nešto nije u redu sa vodovodnim sistemom, treba prijaviti vodoinstalateru. Mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Jako kratko rešavamo sve hitne intervencije. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button