Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine se radi za slavine svih modela i proizvođača. Zamena slavine, zamena česme kao i zamena baterije se radi sedam dana u nedelji, za fizička i pravna lica. Zamena slavine kao i sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena slavine – Vodoinstalater Stari Grad

Zamena slavineZamena slavine je jedna od najčešćih intervencija koje naši vodoinstalateri obavljaju svakodnevno. Najbitnije je da kod svakog kvara i problema koji se sanira to obavi stručno lice poput naših vodoinstalatera. Dobijate profesionalnu uslugu nakon koje nećete ni primetiti da je postojao bilo kakav kvar. Stručnost i uspešnost koju zagarantovano dobijate od naših servisera odlikovale su mnoge ozbiljne firme, državne i privatne ustanove. Dobro obavljen posao i zadovoljan klijent je naša najbolja reklama.

Dotrajale slavine u nekom trenutku prilikom upotrebe mogu da ispadnu iz svog fiksiranog ležišta i to automatski pravi efekat prskanja vode na sve strane. Ovo je najgora situacija koja može da vas zadesi, a bilo je i takvih slučajeva da zbog vode može da se stvori opasnost od požara ukoliko dođe do kontakta sa električnim instalacijama. Za naše klijente i ovu uslugu radimo tokom cele godine, 24h čak i za vreme praznika. Naravno, na raspolaganju su i ostale usluge, poput zamene kompletne ugradnje sanitarija, montaža baterija, popravka bojlera i ostalo.

Danas se na našem tržištu može pronaći različit broj slavina. Zahvaljujući konstantnim inovacijama na ovom polju, ali i usavršavanjem stručnog kadra za primenu znanja u praksi i konstantnom težnjom ka napretku, danas imamo sve veći broj modernih izuma za bolji rad vodovodnog sistema.  Za sve Vaše nedoumice i pitanja, uvek se možete konsultovati sa našim vodoinstalaterom koji će pronaći najbolje i najisplativije rešenje u vezi sa zamenom svih vrsta česmi i slavina, kao i ostalih usluga koje pružamo.

Ukoliko uočite i najmanju promenu na Vašoj slavini, pa čak i ukusu, mirisu ili boji vode, sve to mogu biti pokazatelji da je Vaša česma dotrajala. Ukoliko na vreme pozovete naš servis, možete sprečiti nastanak mnogo većih problema.  Vaše je da odaberete najbolji model slavine koji će naši stručni vodoinstalateri montirati i obaviti detaljan pregled da li je sve funkcionalno nakon same montaže. Za sve veće, ali i manje probleme u kuhinji ili kupatilu, pokrivamo kompletnu opštinu Stari Grad sa okolinom. Nemojte oklevati da nas pozovete u bilo kom trenutku. Dolazak na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku je zagarantovan, a sve naše usluge su Vam dostupne u svakom trenutku, tokom cele nedelje.

Call Now Button