Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Dostupni smo 24h dnevno za sve vodoinstalaterske hitne intervencije, sedam dana u nedelji. Sve naše vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su kako fizičkim tako i pravnim licima.

Hitne intervencije – Vodoinstalater Stari Grad

Hitne intervencijeSvaki put kada dođe do neke nepredvidive situacije u Vašem domu, a odnosi se na vodovodni sistem ili kanalizacione instalacije, naš servis je tu da prvi pritekne u pomoć. Kvarovi koji se javljaju u vidu zapušene kanalizacije, kvara na ventilu, pucanja vodovodne cevi, pucanja creva na bojleru, često mogu da nam izazovu glavobolju. Tada je najbolje da pozovete pravog majstora koji će za jako kratko vreme stići na Vašu adresu i sprečiti dalje stvaranje problema, kao i Vaše nerviranje. Naši visokokvalifikovani vodoinstalateri će što preciznije ustanoviti kolika je šteta i cena delova, odnosno popravke. Vodoinstalater Stari Grad upošljava samo visokokvalifikovane vodoinstalatere sa dugogodišnjim iskustvom na svim vodoinstalaterskim uslugama i hitnim intervencijama.

Neki kvarovi ne bi smeli predugo da ostave uređaje u nefunkcionalnom stanju, poput bojlera, kuhinjskog bojlera ili pak protočnog bojlera. Za najhitnije intervencije i popravku uređaja ili kvara u vodovodnom sistemu Vašeg doma, potrebno je da pozovete pravi servis za takvu vrstu usluga. Ukoliko je u Vašem kupatilu došlo do pucanja neke cevi ili kvara na glavnom ventilu u kupatilu, vreme koje je potrebno za sanaciju štete je jedan od najznačajnijih faktora. Hitne intervencije kod nas upravo to i znače, što brži dolazak na lice mesta i rešavanje kvara u najkraćem mogućem roku. Za sve veće probleme poput onih s kanalizacijom, curenjem ventila ili pucanjem cevi, najpametnije je pozvati našu službu, kako bismo Vam pomogli da rešite problem. Istina je da su u normalnim okolnostima rutinske usluge vodoinstalatera jeftinije od hitnih intervencija.

S obzirom na to da hitne intervencije upravo zahtevaju dvadesetčetvoročasovnu dostupnost i ažurnost naših majstora, kao i ugradnju i hitnu nabavku određenih delova, shodno tome se te usluge i naplaćuju. Problemi koji mogu da se jave u vezi sa vodovodnim sistemima i instalacijama, nisu uvek slični i stoga se razlikuju po veličini. Neke od hitnih intevrencija ne zahtevaju previše vremena za rešavanje i kvar nije uvek toliko ozbiljan, dok s druge strane može doći i do jako zahtevnih intervencija koje moraju da se reše u najkraćem mogućem roku. Sve zavisi i od ozbiljnosti problema i nivoa neugodnosti koje kvar može da Vam stvori. Naše službe za hitne intervencije, odnosno naš dežurni vodoinstalater pokriva sve razloge zbog kojih bi trebalo da pozovete vodoinstalatera u što kraćem vremenskom roku i zatražite njegovu stručnu pomoć. U ovom poslu su brzina i iskustvo vrlo često od presudnog značaja.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button