Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka bojlera

Popravka bojlera se radi za fizička i pravna lica sa teritorije opštine Stari Grad i okoline. Popravka bojlera, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka bojlera – Vodoinstalater Stari grad

Bojler je u domaćinstvu jedan od najbitnijih elemenata i kada dođe do njegovog kvara, postaje prioritet koji mora što pre da se servisira.. Postoje mnogi problemi koji mogu uticati na neispravnost bojlera i u većini slučajeva potrebno je kontaktirati stručno lice koje će prekontrolisati njegovu ispravnost i otkriti da li je kvar ozbiljan. Ako ste primetili da vam voda nije dovoljno topla prilikom tuširanja ili da vam bojler jako sporo zagreva, problem može biti u grejačima. Kada pustite vodu, nikada ne ide topao mlaz i ovo najčešće može da bude posledica neispravne veze sa napajanjem, a samim tim i dovoljan razlog da se obratite vodoinstalateru.

Popravka bojlera obuhvata:

Popravka bojlera

 • Zamena grejača na bojleru
 • Zamena termostata na bojleru
 • Čišćenje kamenca iz bojlera
 • Montaža inox cevi bojlera
 • Zamena brinoks creva bojlera
 • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
 • Zamena flanšne bojlera
 • Zamena instalacija u bojleru…

U okviru montaže bojlera radimo:

 • Montaža protočnog bojlera
 • Montaža bojlera
 • Zamena bojlera
 • Skidanje bojlera

Često se dešava da uzrok kvara bojlera može biti i nataložen kamenac u njegovom grejaču.  Ovaj problem nastaje zbog  minerala koji se nalaze u vodi i često mogu da se zadržavaju u bojleru, a samim tim i utiču  na njegov dalji rad i protok. Ukoliko klijent primeti da su računi za struju kao i računi za vodu dosta uvećani, ovo može biti još samo jedan od pokazatelja da sa Vašim bojlerom nešto nije u redu. Kada se njegova efikasnost izgubi, u bojleru dolazi do ubrzane potrošnje električne energije.

Kamenac je jedan od poznatijih uzročnika kvarova, naravno glavni uzrok tome je i loš kvalitet vode. Dobra unutrašnja izolacija grejača vode je takodje od značaja, u slučaju da izolacija grejača nije dobra izgubice se previše toplote. Vaš bojler je potrebno servisirati na vreme kako biste sprečili ozbiljnije kvarove. Svakako je preporučljivo da prilikom tuširanja isključujete bojler kako bi se izbegla mogućnost da dođe do strujnog udara prilikom prespajanja. Za pravilno održavanje ipak morate zatražiti usluge profesionalnog majstora, zbog toga je najbolje kontaktirati nas na vreme jer svaki problem rešavamo u najkraćem vremenskom roku, što je i u interesu naših klijenata. Vodoinstalater Stari Grad vam stoji i na raspolaganju kada stari bojler treba zameniti novim. Važno je kontaktirati dobrog vodoinstalatera radi konsultacija i pravog saveta, ali i uštede prilikom kupovine. Bojler je ipak napravljen tako da njegova funkcionalnost traje što duže i uz racionalno korišćenje,  može da traje oko 10 do 15 godina.

Uslugu popravke bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button