Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije vršimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Za odgušenje kanalizacije, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom i odgušenje kanalizacije woma vozilom.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Stari Grad

Odgušenje kanalizacijeSvaki put kada dođe do zapušenja kanalizacije, to može biti vrlo stresno, automatski dobijate nov problem koji što pre mora da se reguliše, ali i nove nepredviđene troškove. Neprijatni mirisi su samo jedan od problema zapušene kanalizacije, drugi problem je taj što voda ne može da otiče pa ste zarobljeni u sopstvenom domu i jedini izlaz je taj da što pre pozovete vodoinstalatera. Naši stručni vodoinstalateri će Vam što pre pomoći da se rešite svih neprijatnosti i to veoma povoljno. Kako biste sprečili da do ovakvih situacija dođe, morate znati da svaki kanalizacioni sistem zahteva pravilno održavanje kako bi se sprečilo njegovo zagušenje. Nekada je zagušenje neizbežno, ali pravilnim održavanjem se može smanjiti rizik od nastanka većih posledica. Za odgušenje kanalizacije je potrebno pre svega da znate dobrog vodoinstalatera, koji ima iskustvo i kvalifikacije da obavi posao kako treba. Naravno da je i dobra oprema sastavni deo odgušenja kanalizacije, ali uz pravog vodoinstalatera ne morate o tome da razmišljate.

Odgušenje kanalizacije se može obaviti specijalnom mašinom, sajlom, elektro sajlom, WOMA vozilom i pritiskom vode. U zavisnosti od ozbiljnosti situacije odnosno začepljenja, primenjuje se jedan od navedenih načina odgušenja. Vodoinstalateri često pre samog procesa odgušenja vrše snimanje kanalizacije kako bi najbolje utvrdili o kakvom začepljenju je reč. Pored odgušenja same kanalizacije vršimo i odgušenje sudopere, slivnika, lavaboa, WC šolje, kade ili tuš kabine. Kada se na vreme utvrdi kvar i gde se tačno nalazi, ostatak posla je rutina za naše iskusne vodoinstalatere. Nekada zbog zapušene kanalizacije može doći i do izlivanja vode iz slivnika i drugih odvoda, što je uvek ispraćeno neprijatnim mirisima.

Kada primetite da nešto nije u redu sa Vašim slivnicima, da voda sporo otiče, a nekada se i dugo zadržava na površini, to je jasan znak da postoji kvar u Vašem odvodnom i kanalizacionom sistemu. U tom slučaju kontaktirajte našu dežurnu službu i za jako kratko vreme će Vodoinstalater Stari Grad doći na Vašu adresu i otkloniti kvar što pre. Dostupni smo svakog dana, 24h nedeljno, a radimo i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button