Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Vodoinstalater Stari Grad

Vodoinstalater Stari Grad vrši kompletne vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji opštine Stari Grad i okoline. Vodoinstalater Stari Grad je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije, tokom cele godine i praznika. Vodoinstalater Stari Grad vam je uvek na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći. Brzo dolazimo na vašu adresu i popravljamo svaki kvar.

Vodoinstalater Stari Grad – Vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije 24h

Na teritoriji Opštine Stari Grad prema nezvaničnim podacima živi oko 48000 stanovnika. Svako domaćinstvo na ovoj teritoriji zahteva usluge vodoinstalatera i održavanje svih kanalizacionih sistema. Na nedeljnom nivou u Opštini Stari Grad se obavi veliki broj intervencija. U zavisnosti od toga da li se radi o manjim ili većim problemima, neke od najčešćih usluga koje naši vodoinstalateri pružaju su:
Vodoinstalater Stari Grad

Jedan od ozbiljnijih kvarova su svakako zapušene cevi u Vašem kanalizacionom sistemu. Nekada do ovoga može doći i lošim tretiranjem prilikom čišćenja kade, lavaboa ili wc šolje, upada različitih materija u odvod, odnosno slivnik, bacanje hrane… Kada Vam se javlja korozija ili kamenac u unutrašnjosti kade, odnosno wc šolje, nije retkost da korišćenjem jakih razređivača ili kiselina koje nisu najadekvatnije za tretiranje takvih površina, možete pričiniti veću štetu nego korist. Zbog toga se kao privremeno rešenje može koristiti vrela voda i deterdžent koji koristite za pranje posuđa. Ova metoda se naravno primenjuje ukoliko je zagušenje lokalno. Ako su Vam slivnici već puni vode koja slabo otiče, najbolje je pozvati vodoinstalatera jer je nekada neophodno obaviti mašinsko odgušenje kanalizacije ili odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Vršimo kompletno odgušenje kanalizacije, počev od:

  • Odgušenje kanalizacije sajlom,
  • Mašinsko odgušenje kanalizacije
  • Odgušenje kanalizacije pod pritiskom
  • Odgušenje kanalizacije woma vozilima…

Servis bojlera podrazumeva njihovu montažu, održavanje i servis. Naši vodoinstalateri montiraju bojlere svih kapaciteta, vertikalno i horizontalno. Zamena i popravka grejača bojlera takođe spada u redovne intervencije koje se svakodnevno obavljaju. Čišćenje unutrašnjosti bojlera od kamenca, popravka radnih i sigurnosnih termostata, kao i ugradnja termičkih osigurača za bojlere spadaju u opis našeg posla.

Ukoliko Vam vodokotlić propušta vodu, trebalo bi da nas kontaktirate jer je to prvi indikator da vrlo lako može doći do većeg ili potpunog kvara. Samim tim što Vaš vodokotlić propušta vodu, na nedeljnom nivou to može biti prava potrošnja i dodatni trošak koji nikako ne želite. S obzirom na čestu upotrebu toaleta, automatski i korišćenja vodokotlića, često se može dogoditi kvar na zvonu ili plovku, koji su glavni delovi za rad. Najbolje je pozvati majstora koji poseduje sve potrebne veštine da na najbolji mogući način sanira nastalu štetu kako Vam ona ne bi prouzrokovala veće probleme.

Vodoinstalater Stari Grad je tu da Vama olakša svaki problem i pobrine se za njegovo brzo rešenje. Zbog toga je za većinu intervencija mnogo bolje kontaktirati stručno lice umesto da pokušavate na svoju ruku da rešite problem koji neretko zahteva adekvatan alat i iskustvo.

Sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button