Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Vodoinstalaterske usluge

Vršimo kompletne vodoinstalaterske usluge, sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Vodoinstalaterske usluge kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno fizičkim i pravnim licima, tokom cele godine i praznika.

Vodoinstalaterske usluge – Vodoinstalater Stari Grad

Vodoinstalaterske usluge obuhvataju širok spektar poslova i zbog toga je najbitnije imati stručan kadar koji će na svaki zadatak moći da odgovori profesionalnom uslugom. Nekada i bezazlen kvar može postati ozbiljniji ukoliko dođe u ruke amatera. Zbog toga su znanje, iskustvo, stručnost, efikasnost i kvalitet nešto što naši vodoinstalateri nude svim klijentima. Postoje različite vrste vodoinstalaterskih usluga pa je svaki od naših majstora dobro obučen da se suoči sa svakim problemom i kvarom koji može da Vas zadesi u domaćinstvu. Vodoinstalater Stari Grad je tu kada Vam je potrebna popravka kvara na bojleru, tuš kabini, vodokotliću, slavini ili kanalizaciji, ali i ugradnja bojlera, zamena sanitarije i održavanje.

Neke od najčešćih usluga koje vodoinstalateri obavljaju su:
Vodoinstalaterske usluge

Svaka od ovih usluga zahteva stručnost, adekvatan, savremen alat, kvalitetan rad i iskustvo majstora. Čišćenje odvoda, slivnika u kupatilu ili kuhinjske sudopere je takođe jedna od najčešće traženih usluga kod naših vodoinstalatera. Upravo zbog toga što se svakodnevnim korišćenjem sudopere, ostaci hrane mogu zadržati u Vašim cevima a vremenom se stvaraju naslage i smanjuje prohodnost slivnika i odvoda. Tada je potrebna neka od blažih ili ozbiljnijih intervencija na vodovodnom sistemu, počev od odgušenja kanalizacije sajlom, mašinsko odgušenje kanalizacije a u najtežim slučajevima i odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Usluge popravke bojlera, kao i montaža bojlera su još samo jedan od poslova koje naši vodoinstalateri redovno obavljaju. Kada se radi o bojlerima, nekada problem može biti i u grejačima vode, a nekada je samo potrebno očistiti unutrašnjost bojlera od kamenca.

Problemi sa kanalizacijom su često oni koji zadaju najviše glavobolja svakom domaćinstvu, što zbog zahtevnijih radova, što zbog neprijatnih mirisa koji se javljaju. Sve ovo može da se reši za jako kratko vreme ukoliko pozovete pravog majstora. Da biste izbegli dalje komplikacije, ukoliko primetite i najmanji kvar, poput slavine koja popušta ili sporijeg oticanja vode iz sudopere, lavaboa i wc šolje, najbolje je da na vreme kontaktirate naš vodoinstalaterski servis.

Sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button