Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića obuhvata popravku i montažu vodokotlića svih modela, monobloka i ugradnog monobloka. Popravka vodokotlića dostupna je svih pravnim i fizičkim licima sa teritorije Beograda. Popravka vodokotlića kao i sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Stari Grad

Popravka vodokotlića Pored curenja slavine, moglo bi se reći da je kvar vodokotlića još jedan od onih koji mogu jako da Vas iritiraju. Ovakvi kvarovi najčešće počinju tako što vodokotlić polako  propušta vodu koja u početku malo curi i to može vrlo često da Vas zavara da ne reagujete na vreme misleći kako nije velika šteta. Ukoliko izračunate koliko vode otekne na dnevnom, a zatim i nedeljnom nivou, ne bi trebalo mnogo da čekate pre nego što kontaktirate vodoinstalatera. Ekološka svest o bespotrebnoj potrošnji vode ali i potencijalno mnogo veći računi za vodu treba da budu dovoljni razlozi za Vašu brzu reakciju.

U zavisnosti od kvara koji može biti do zvona vodokotlića ili plovka, vodoinstalater će napraviti tačnu procenu štete i koliko Vas to može koštati. Ukoliko voda konstantno kaplje u WC šolju, postoji verovatnoća da je problem u zvonu vodokotlića, odnosno gumice koja je vremenom od upotrebe popustila i zbog toga dolazi do kapanja vode. Naravno, kao i u ostalim slučajevima i ovde kamenac može biti jedan od uzroka zašto je došlo do kvara. Angažovanjem naših vodoinstalatera dobijate sledeće usluge kada je reč o popravci vodokotlića:

  • Montaža i zamena vodokotlića
  • Popravka starih vodokotlića i kazančića
  • Plovak i zvono (zamena i popravka)
  • Dovodne cevi i ventili za vodokotlić (montaža, servis i dihtovanje)

Još neki od kvarova mogu biti pucanje poluga ili tastera vodokotlića, ukoliko guma ne dihtuje dobro ili ako je vodokotlić previše star pa dolazi do nagrizanja kamenca. U zavisnosti od toga za koji vodokotlić se odlučite cene su veoma pristupačne i ne prelaze više od 6.000 dinara. Naravno, prvenstveno je u interesu popraviti vodokotlić, ali u slučaju da je kupovina novog neophodna, tu je veliki izbor najnovijih vodokotlića koji su funkcionalniji i postojaniji od onih koji su se nekada proizvodili. Bitno je da vodokotlić sadrži ispravne delove i prilikom zamene istih, bira se samo najviši kvalitet, ali ono što je još važnije je pravilno montiranje. Zbog toga su naši iskusni majstori uvek na visini zadatka i to ne samo kada je reč o popravkama vodokotlića, već i drugih vodoinstalaterskih kvarova u Vašem domaćinstvu.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button