Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu podrazumeva kompletnu zamenu ventila za vodu u kupatilu i kuhinji. Zamena ventila za vodu se odnosi na zamenu glavnog ventila u kupatilu, zamenu ventila za vodu u zidu, zamenu sigurnosnog ventila na bojleru, zamenu EK ventila, zamenu ventila za vodu za veš mašinu… Zamena ventila za vodu, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Stari Grad

Zamena ventila za voduUloga ventila za vodu je veoma značajna jer oni služe da odvode svu nečistoću iz cevi, odnosno da eliminišu ukus hlora, neprijatne mirise koje voda ne bi trebalo da ima, ali i da štite Vaše cevi od pucanja. Jako je važno održavati cevi i slavine u domaćinstvu, zbog toga što ćete redovnom zamenom ventila za vodu održavati i njen kvalitet i generalno uticati na bolji rad vodovodnog sistema. Zamena ventila za vodu zavisi od nekoliko faktora. Preventivna kontrola ili zamena već postojećih, zastarelih ventila, može poboljšati funkcionalnost čitavog vodovodnog sistema u Vašem prostoru.

Čak i kada su sačinjeni od dobrog materijala, ventili imaju svoj rok trajanja, naravno, visok kvalitet rezervnih delova prilikom zamene je takođe i te kako bitan. Ukoliko su svi delovi najboljeg kvaliteta, samim tim su i postojaniji u vodovodnom sistemu. Najznačajniji faktor za životni vek ventila je kvalitet vode. Ako se u vodi nalaze teški minerali, nekada mogu izazvati  zapušenje ventila, takođe, način filtriranja vode može uticati na njegov vek trajanja. Kada se zaptivna gumica istroši dolazi do toga da ventil ne može više da zaptiva i automatski se stvara kvar.

Što je alat za vodoinstalaterske usluge bolji, to je i usluga kvalitetnija i efikasnije odrađena, ne samo kod zamene ventila, već i svakog posla iz ove oblasti. Kvalitet od kog se ventili prave je takođe nešto na šta se obraća pažnja prilikom zamene. Na našem tržištu se mogu naći ventili koji mogu biti od gume, plastike, mesinga, keramike i ostalih materijala, a za kućnu upotrebu se koriste vijačni i kuglični.

Ako primetite neprijatan miris vode kao i neprijatan ukus, svakako nas pozovite da obavi pregled ventila, cevovoda i svega što može da postane jedan od većih problema po Vaše sanitarije. Postepeno smanjenje pritiska vode je još jedan signal da treba proveriti u kakvom su stanju ventili. Ako brzina protoka postaje usporena to može značiti da Vaš radni sistem popušta i polako prestaje sa obavljanjem standardnih funkcija. Sve u svemu, dobar majstor je pola posla, kao i preventivno kontrolisanje vodovoda i racionalno korišćenje sanitarija. Ako imate i najmanju nedoumicu, tu je naš vodoinstalaterski servis za sva Vaša pitanja.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button